Известие

Collapse
No announcement yet.

свистене на турбото-алфа 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• свистене на турбото-алфа 166

здравейте,искам да ви попитам турбото свири ли при вас и по принцип трява ли да свири? защото при мен НЕ~ надува маркучите,но не свири и няма това изстрелване над 2000 оборота както е при алфа 156...
    ALfa Romeo 166-2.4 JTD 99

Turbo сервиз ти трябва
    _______
    146 JTD - ex
    Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

Първоначално публикувано от trustworthy
      Turbo сервиз ти трябва
      Здрасвей аз имам 2.4 ЖТД не знам твойто какво му има само да ти кажа че моито доста свири над 2000 оборота дори беше пръснала маркуча от надуване и го смених
      Alfa Romeo 166 2.4 JTD Progression

Comment

турво

мойто турбо свистеше ,свистинето е от отчупване на много малко парченце на перката която е на изгорелите газове причина според разбирачите задръстен катализатор .... ново турбо турбото за 2.4 жтд е неремонтируемо защото нямало ремонтни комплекти .като купиш ново слагаш после ходиш на дино тест настройва се и тн тн мъка и много пари.
        Какво му трябва на човек?
        Италянска кола и хубава жена!!!

Comment

Re: турво

Първоначално публикувано от Joro 166
          мойто турбо свистеше ,свистинето е от отчупване на много малко парченце на перката която е на изгорелите газове причина според разбирачите задръстен катализатор .... ново турбо турбото за 2.4 жтд е неремонтируемо защото нямало ремонтни комплекти .като купиш ново слагаш после ходиш на дино тест настройва се и тн тн мъка и много пари.
          тея 'разбирачи' доста 'истини' са ти наговорили
          _______
          146 JTD - ex
          Renault Megane II 1.5 dci - ex

Nissan Qashkai 2.0 CVT - current

Comment

дадох колата във Ванто и от там ми казаха,че турбото си е наред и че като почне да свири значи не е на добре работата,старата алфа така свиреше и след 2 месеца замина турбото
            ALfa Romeo 166-2.4 JTD 99

Comment

Working...
            X